Harvest

RESTAURANT LUNCH BRUSSEL

Ontdek op maar twee passen van het Sint-Katelijne plein de keuken van Harvest - restaurant lunch Brussel. Onze lunch vernieuwd zich iedere week, aangezien wij het gebruik van verse, lokale seizoensproducten prefereren.

IN HET HART VAN DE STAD

Op het kleine Zaterdagsplein, in het hart van Brussel maar toch weg van de drukte van het centrum, is Harvest een baken in de buurt waar zijn gasten iedere dag van de week welkom zijn voor de lunch. Zowel geschikt voor een etentje onder vrienden als voor een professionele context, stellen wij u een authentieke keuken en een originele wijnkaart voor in een gemoedelijke sfeer. Wij raden onze gasten altijd aan om hun tafel vooraf te reserveren.

In het voorjaar en in de zomer biedt ons overschaduwde terras u een moment van ontspanning. Ook hebben wij een semi-afgesloten ruimte binnen tot beschikking, voor meer intimiteit en een gerichte service.

Carte et menu NL

De menus van Harvest Restaurant Lunch Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

De lunch van Harvest Restaurant Lunch Brussel

Door de markt, geserveerd van dinsdag tot vrijdag

26€

2 gerechten

20€

1 gerecht

Réserver-NL

Gelieve de volgende link raad te plegen als u wilt reserveren voor een groep van 8 of meer personen

HET LUNCHMENU

Ons lunchmenu, geserveerd in minder dan een uur, verandert iedere week. Versheid, generositeit en respect voor de seizoenen staan hoog in de vaandel. De gerechten van de chef Fela Herzog wisselen tussen unieke creaties en herinterpretaties van klassieke recepten.

U bent niet aan de tijd gebonden en verlangt een meer gastronomische ervaring? Wij bieden ook tijdens de lunch de optie om van ons menu « à la carte » te bestellen.

Van het begin af aan hecht ons restaurant een speciaal belang aan de selectie van wijnen, op gebied van kwaliteit, diversiteit, en prijs. Vanaf Toscane tot aan de Napa vallei en recht door de Alsace heen: de sommelier Erwan Mevel doet steeds weer zijn best overal de meest verfijnde wijnen vandaan te halen die de subtiliteiten en de smaken van de gerechten het beste onderschrijven en naar boven brengen

Restaurant lunch Brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons