Harvest

BRASSERIE BRUSSEL

Gesitueerd in het historisch centrum van Brussel, tussen het Sint-Katelijne plein en De Brouckere, staat Harvest - Brasserie Brussel - van maandag tot en met vrijdag voor u klaar tijdens de lunch, en alle dagen behalve zondag eveneens voor het diner.

TUSSEN BRASSERIE EN BISTROT

Op de middenweg tussen bistrot en neo-brasserie, baseert de keuken van Fela Herzog zich op het respect voor zijn producten, de precisie van hun bereiding, en de generositeit van het bord, in de traditie van de Belgische gastvrijheid. Hij berust zich zowel op zijn eigen creativiteit als op de klassieke brasserie traditie. Zijn in de Michelin gids (1 vorkje) en Gault&Millau (13/20) genoemde keuken vernieuwt zich telkens, aan de hand van de seizoenen. De Japanse en Italiaanse invloeden die de chef meebracht van zijn reizen maken zijn stijl uniek. Moh en zijn team beantwoorden graag aan uw wensen en eventuele allergie gerelateerde belangen.

Carte et menu NL

De menus van Harvest Restaurant Brasserie Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

De lunch van Harvest Restaurant Brasserie Brussel

Door de markt, geserveerd van maandag tot vrijdag

26€

2 gerechten

20€

1 gerecht

Réserver-NL

Wij raden onze gasten altijd aan hun tafel van tevoren te reserveren. Als u wilt reserveren voor een groep van 8 personen of meer, gelieve de volgende link raad te plegen

EEN BUURT RESTAURANT BRASSERIE BRUSSEL

Naast de smakelijke gerechten biedt Harvest u een wijnselectie vanuit heel Europa en de nieuwe wereld, met opties van kwaliteit voor ieder budget. De diversiteit in onze selectie stelt de sommelier, Erwan Mevel, in staat om elke maand, voor elk gerecht op de kaart, een bijpassende wijn te bedenken. Ook voor de lunch zijn aangepaste wijnen voorzien.

Harvest, een restaurant in de Laken-Beguinage buurt, wordt voornamelijk bezocht door Brusselaren. U vindt er tijdens de middag de gemoedelijke en warme sfeer van een bistrot, en in de avond die van een meer traditioneel restaurant. Ons terras opent zich bij het aanbreken van de zachte lentedagen en tijdens de zwoele zomeravonden. Zo dicht bij het bruisende centrum van de hoofdstad en toch zo kalm, biedt ons terras u een moment buiten de tijd.

brasserie brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons