Menu Rondom het groente

Allereerst,

Kalt velouté van courgette, burrata, foccacia

Vervolgens,

Octopus, gekonfijte venkel, gelei van pompelmoes

Volgende,

Gerst so als een risotto, groene asperges, lente uitjes, cashewnoten crème

En tenslotte,

Gebrande maiscrème, aardbei, kers met rode wijn, gepofte amarant met chocolade

 

Menu Rondom het vis

Allereerst,

Crudo van hamachi, poeder van kool, gelei van gecarameliseerde peper

Vervolgens,

Kalfscarpaccio, meloen, pistacho, basicilum

Volgende,

Ombervis, brocoletti, gepaneerde aubergine, daïkon, rabarber compote

En tenslotte, 

Mango en kumbawa sorbet, pittige mango, coulis van gerosterde tomaten

 

Menu Rondom het vlees

Allererst, 

Gerosterde ananas carpaccio, mango, radijs, boekweit

Vervolgens,

Tagliatelle al ragù van duif

Volgende,

Lamskoteletten, gekonfijte witlof, aardappelen purée 

En tenslotte,

Mousse de chocolat blanc, cake matcha, abricots

 

 

Bewerken is mogelijk. Maar dit leidt soms ton een meerprijs !