Menu Rondom het groente
Allereerst,
Kalt velouté van courgette, burrata, foccacia
Vervolgens,
Octopus, gekonfijte venkel, gelei van pompelmoes
Volgende,
Gerst so als een risotto, groene asperges, lente uitjes, cashewnoten crème
En tenslotte,
Gebrande maiscrème, aardbei, kers met rode wijn, gepofte amarant met chocolade
Menu Rondom het vis
Allereerst,
Crudo van hamachi, poeder van kool, gelei van gecarameliseerde peper
Vervolgens,
Kalfscarpaccio, meloen, pistacho, basicilum
Volgende,
Ombervis, brocoletti, gepaneerde aubergine, daïkon, rabarber compote
En tenslotte,
Mango en kumbawa sorbet, pittige mango, coulis van gerosterde tomaten
Menu Rondom het vlees
Allererst,
Gerosterde ananas carpaccio, mango, radijs, boekweit
Vervolgens,
Tagliatelle al ragù van duif
Volgende,
Lamskoteletten, gekonfijte witlof, aardappelen purée
En tenslotte,
Mousse de chocolat blanc, cake matcha, abricots
Bewerken is mogelijk. Maar dit leidt soms ton een meerprijs !