Menu Rondom groenten

Allereerst,

Gerookte artisjok van Jerusalem, brocoletti, foccacia met tymus, granaat appel

Vervolgens,

Rode tonijn in een korst van sesam, wilde rijs met tom kha, carpaccio van khaki

Daarna,

Gnocchi, gesauterde eekhoorntjesbrood, cashew noten, pastinaak, gemarineerde peer in Sichuan pepper

En tenslotte,

Vegan, gelei van mandarine, room van zwaarte thee

 

Menu Rondom vis

Allereerst,

Gerookte paling, gesauterde cantharellen, pastinaak, krokante van grana panado

Vervolgens,

Flespompoen ovenschotel, wortelencrème met komijn, geroosterde hazelnoot, aubergine caviar

Daarna,

Zalmforel, saus met mosterd en honing, yam met granaat appel, geitenkaascrème

En tenslotte, 

Cremeux van verse kaas, jam van pompoen en framboos

 

Menu Rondom vlees

Allererst, 

Kwartel in gravlax, hazelnootcrème, gekonfijte chioggia beet

Vervolgens,

Shabu-shabu van varkensbuik, rode kool, uien, geroosterde kweepeer, dashi

Daarna,

Wilde eend, reductie van fijgen, gelei van kastanjes en tamarind, millefeuille van knolselderij

En tenslotte,

Flespompoenmousse, genoise van cacao en amandelen, gerookte meringue met tijm

 

 

Bewerken is mogelijk. Maar dit leidt soms ton een meerprijs !