Menu Rondom groenten
Allereerst,
Gerookte artisjok van Jerusalem, brocoletti, foccacia met tymus, granaat appel
Vervolgens,
Rode tonijn in een korst van sesam, wilde rijs met tom kha, carpaccio van khaki
Daarna,
Gnocchi, gesauterde eekhoorntjesbrood, cashew noten, pastinaak, gemarineerde peer in Sichuan pepper
En tenslotte,
Vegan, gelei van mandarine, room van zwaarte thee
Menu Rondom vis
Allereerst,
Gerookte paling, gesauterde cantharellen, pastinaak, krokante van grana panado
Vervolgens,
Flespompoen ovenschotel, wortelencrème met komijn, geroosterde hazelnoot, aubergine caviar
Daarna,
Zalmforel, saus met mosterd en honing, yam met granaat appel, geitenkaascrème
En tenslotte,
Cremeux van verse kaas, jam van pompoen en framboos
Menu Rondom vlees
Allererst,
Kwartel in gravlax, hazelnootcrème, gekonfijte chioggia beet
Vervolgens,
Shabu-shabu van varkensbuik, rode kool, uien, geroosterde kweepeer, dashi
Daarna,
Wilde eend, reductie van fijgen, gelei van kastanjes en tamarind, millefeuille van knolselderij
En tenslotte,
Flespompoenmousse, genoise van cacao en amandelen, gerookte meringue met tijm
Bewerken is mogelijk. Maar dit leidt soms ton een meerprijs !