Harvest

WIJNKAART

De met passie door onze sommelier, Erwan Mevel, ontwikkelde wijnkaart telt bijna 200 naar soort gecategoriseerde wijnen uit Europa en de nieuwe wereld. Van simpele doch authentieke terroir wijnen tot zeer verfijnde grand cru's, onze wijnkaart zal u verrassen met zijn diversiteit en toegankelijkheid.

EEN ECLECTISCHE SELECTIE

Bourgogne, Ribera del Duero, de Rhône vallei, Piémont, Moselle, Loire, Toscane, Alsace, Oregon, Stellenbosch, Belgie....Onze geraffineerde en eclectische selectie probeert boven de algemene standaard van Brusselse restaurants te treden. Dat alles voor een redelijke prijs, met als doel de horizon van de nieuwsgierige amateur te verbreden. Bij Harvest lest u uw dorst en voedt u uw nieuwsgierigheid, of u nu wel of geen kenner bent. 

DE PASSIE VOOR BIJZONDERE WIJNEN

We raden systematisch wijnen aan die aangepast zijn aan de gerechten op de kaart. Bij elke maandelijkse vernieuwing van de kaart zijn de aangepaste wijnen dus ook weer volledig geherinterpreteerd. Ook onze wijnkaart verandert aan de hand van de seizoenen en aan de hand van eerdere keuzes en successen. Met de lunch stellen wij eveneens een selectie voor, waarbij we bovendien elke maand een ander wijnland aan u voorstellen. De gepassioneerde Erwan hecht er veel belang aan om telkens met zorg de glazen te kiezen die de gerechten begeleiden. De finesse van een langoustine of de uitgesproken smaak van een fazant verlangen uiteraard niet dezelfde smaakcombinatie.

We hebben er in het bijzonder aandacht aan besteed om onze wijnkaart toegankelijk te maken, met veel keus uit verschillende terroir wijnen tussen de €25 en de €50. Daarboven nemen wij er ook plezier in u kennis te laten maken met een selectie zeldzame wijnmakers, prestigieuze terroirs, en antieke flessen. Als een van deze flessen u interesseert, twijfel dan niet deze vooraf te reserveren, zodat wij de benodigde voorbereiding kunnen treffen om hem u in opperste conditie te serveren! Tot slot schenken wij u, als u dat wenst, ook met plezier een uit eigen kelder meegebrachte fles, voor een compensatie van €30.

harvest bar à vins bruxelles wine bar brussels wijnbar brussel espace table
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van maandag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:30 (22:00 Vrij.)

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-22:00

Volg ons