Harvest

RESTAURANT SINT KATELIJNE

Tegengesteld aan veel andere plekken rondom het Sint-Katelijne plein, spreekt Harvest vooral een Belgische clientele aan, op zoek naar gezelligheid en authenticiteit. Op het vredige en vrij onbekende Zaterdagsplein, biedt ons met hout en en groen omgeven etablissement een eigentijdse ambiance.

HARVEST - SINT KATELIJNE RESTAURANT

Tegengesteld aan veel andere plekken rondom het Sint-Katelijne plein, spreekt Harvest vooral een Belgische clientele aan, op zoek naar gezelligheid en authenticiteit. Op het vredige en vrij onbekende Zaterdagsplein, biedt ons met hout en en groen omgeven etablissement een eigentijdse ambiance. Bij Harvest zijn de keuken, de service, de wijn, en de inrichting er allemaal op bedacht u een kwalitatief hoogstaande ervaring te bezorgen. In de lente en zomer kunt u profiteren van ons omheinde, overschaduwde terras dat een dorpse sfeer geniet, hoewel het zich op maar luttele passen van het bruisende centrum bevind.

Carte et menu NL

De menus van Harvest Restaurant Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

De lunch van Harvest Restaurant Brussel

Door de markt, geserveerd van dinsdag tot vrijdag

26€

2 gerechten

20€

1 gerecht

Réserver-NL

Gelieve de volgende link raad te plegen als u wilt reserveren voor een groep van 8 of meer personen

DE KEUKEN EN DE WIJNKELDER

De in de Michelin gids (1 vorkje) en Gault&Millau (13/20) erkende keuken van Fela Herzog hernieuwd zich constant naar gelang de beschikbaarheid van seizoensproducten. Elke maand gaat zijn team weer aan de slag met het bedenken van nieuwe smaak-associaties. Dan weer vernieuwend, dan weer traditioneel, onze gerechten volgens telkens een enkele lijn: de smaak en de generositeit.

Met de lunch biedt Harvest u een wekelijks veranderend menu. Dit menu kan binnen minder dan een uur geserveerd worden zonder concessie te doen op de kwaliteit van de ingredienten en hun bereiding. Tijdens het diner worden onze meer verfijnde menu's van 4 gangen voorgesteld. De kaart verandert iedere maand, afhankelijk van welke producten in het seizoen zijn. 

Wat betreft de wijnkelder wachten u zo'n 200 verschillende flessen vanuit zowel Europa als de nieuwe wereld. Net als onze gerechten herzien we ook elke maand onze selectie wijnen per glas, die gepaard gaan met de gerechten van de kaart en van het lunchmenu. Laat u verleiden door de suggesties van onze sommelier, Erwan Mevel.

Onze gasten waarderen Harvest zowel voor de keuken, als de originele wijnkeuzen, als ook de gezellige sfeer. We raden onze gasten altijd aan van tevoren een tafel te bespreken.

sint katelijne restaurant
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00 

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:30

Volg ons