Harvest

RESTAURANT BRUSSEL

Ontdek in Harvest Restaurant Brussel een smakelijke, inventieve en gastronomische marktkeuken om de tijd terug te vinden in het hart van de stad...

“Smaak eerst en vooral, wat instinct, wat verse streekproducten en een flinke dosis werk. Dat zijn de ingrediënten voor mijn kookkunst. Opgeleid in de school van de beste Brusselse bistro's, staat het jonge team van het restaurant tot dienst om je smaakpapillen een kwaliteitsvol moment te bezorgen. Rustig maar, wij doen de rest.”

signature mo

Fela Herzog, chef

 

Carte et menu NL

DE MENU'S VAN HARVEST RESTAURANT BRUSSEL

Een inventief maal van voorgerecht tot dessert

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

DE LUNCH VAN HARVEST

 Afhankelijk van de markt en seizoensproducten, geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag

26€

2 gangen

20€

 enkel gerecht

MEER INFORMATIE OVER HARVEST RESTAURANT BRUSSEL

Gelegen in het hyper-centrum van de warme Belgische en Europese hoofdstad, biedt Harvest restaurant Brussels je een verfijnde keuken, vol van smaken, op basis van lokale producten die voortdurend opnieuw wordt uitgevonden met de seizoenen.

Het menu van het restaurant biedt regelmatig de klassiekers van de traditionele bistrokeuken. Vlees zoals rundvlees, kalfsvlees en eendenborst staan op ons dagmenu. Vissen zoals forel of zalm worden op uw bord onthuld. Natuurlijk biedt restaurant Harvest vegetarische en glutenvrije gerechten op basis van lokale ingrediënten. Net als onze biologische keuken, zijn ons brood, onze desserts en ons ijs huisgemaakt. In ons restaurant wordt elke dag een andere lunch aangeboden, die in minder dan een uur kan worden geserveerd.

De sfeer wordt 's avonds meer gastronomisch, waar producten van nobele kwaliteit en onze fijne wijnkaart in de schijnwerpers staan. De menu's en gerechtenlijsten zijn online beschikbaar. Naast de geventileerde ruimte met vegetale accenten beschikt Harvest restaurant Brussel bij mooi weer over een zonnig open terras, waar het altijd aangenaam genieten is van een glas wijn in een warme omgeving.

restaurant bruxelles restaurant brussels restaurant brussel photo plat
Harvest logo noir et blanc

Openingstijden

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12.00 tot 14.00 uur

Avonddienst : 18.30 tot 21.00 uur

 

Op zaterdag

Avonddienst : 18.30 - 21.30 uur

Volg ons