Harvest

GASTRONOMISCH RESTAURANT BRUSSEL

Ontmoet elkander bij Restaurant Harvest - gastronomisch restaurant Brussel - voor een smakelijke en gemoedelijke tijd in het centrum van de Belgische hoofdstad. Laat u verleiden door onze creaties, onze klassiekers en ook door onze wijnen; altijd in verandering, om u te blijven verrassen!

EEN ORIGINELE GASTRONOMISCHE BENADERING

De keuken van Fela Herzog vernieuwd zich continu, al naargelang de seizoenen. Met één rode draad: het respect voor de producten, de precisie van de bereiding, en de voldoening van het geheel, in de Belgische gastvrije traditie. Gevogelte, vis, groenten, schelpdieren en wild worden geinterpreteerd op creatieve dan wel traditionele wijze. De chef heeft zich tijdens verscheidene reizen laten inspireren door exotische keukens van Italie tot Japan. Maar ook raakt zijn keuken, alhoewel met een moderne insteek, aan de Belgische traditie. Harvest wordt genoemd in zowel de Michelin gids (1 vork) als Gault&Millau (13/20). Het gehele keukenteam staat voor u klaar en past zich graag aan uw eventuele allergieen aan.

Carte et menu NL

De menu van Harvest Gastronomisch Restaurant Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom het groenten, Rondom het vis, Rondom het Vlees

De lunch van Harvest Gastronomisch Restaurant Brussel

Door de markt, geserveerd van dinsdag tot vrijdag

26€

2 gerechten

20€

1 gerecht

Réserver-NL

Wij raden onze gasten altijd aan hun tafel van tevoren te bespreken. Voor groepsreserveringen vanaf 8 personen kunt u de volgende link raadplegen

DE PASSIE VOOR GOEDE WIJN

Bij Harvest, met zijn wijnkelder met bijna 200 opties vanuit zowel Europa als de nieuwe wereld,  staat de passie voor goede wijnen gelijk aan die voor goed eten. Elke maand weer paart de sommelier Erwan Mevel verrassende wijnen met alle verschillende gerechten op de kaart. Ook is de wijnkaart zelf blijvend in verandering. Wij zijn van mening dat wijnen in restaurants vaak te duur zijn, en doen dan ook ons uiterste best om wijnen van erkende kwaliteit voor een redelijke prijs op de kaart te zetten.

Hoewel Harvest nog een jong restaurant is, is het nu al goed geworteld in de Laken-Beguinage wijk. De decoratie van de zaal, gebaseerd op hout en vegetatie, is aangenaam zowel in het daglicht van de middag als in de schemer bij het vallen van de avond. Wanneer de dagen aangenamer worden openen wij ons afgeschermde, beschaduwde terras, beschermd van verkeer en drukte. Een zeer gewaardeerde zeldzaamheid in het gedruis van deze drukke stad!

gastronomisch restaurant brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons