Harvest

RESTAURANT BUSINESS DINER BRUSSEL

Ideaal gesitueerd in het centrum van Brussel, biedt Harvest - restaurant business diner Brussel - u een smakelijke keuken, efficiente service en met zorg uitgekozen wijnen. Alles tezamen een gunstige sfeer voor zakelijke afspraken in de hoofdstad.

DE KEUKEN EN DE SFEER

Aan een vredig pleintje op enkele passen van het Sint Katelijne plein verwordt het hedendaagse karakter van restaurant Harvest almaar aangenamer naar gelang de avond valt.

De keuken van de chef Herzog baseert zich op een simpel recept: het respect voor elk product en het plezieren van de zintuigen. Laat u dus verleiden tot de unieke creaties en de herinterpretaties van klassiekers die de chef u biedt, van gevogelte tot zeevruchten, van land- en zeedier tot vegetarische gerechten. Ons menu past zich iedere maand aan met respect voor de producten die de seizoenen met zich meebrengen. Harvest wordt genoemd in Gault&Millau evenals de Michelin gids. Ook beantwoord ons keukenteam met plezier aan uw wensen en eventuele voedsel allergieen.

Carte et menu NL

De menus van Harvest Restaurant Business Diner Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

HARVEST - RESTAURANT BUSINESS DINER BRUSSEL

Wat zou een zakendiner zijn zonder het genot van een goed glas wijn? Harvest heeft wijnen van zo'n 200 regio's over de hele wereld op zijn kaart staan. Bovendien zijn er elke maand weer verschillende suggesties per glas, aangepast aan het eten. U heeft alle tijd om samen een fles te ontdekken en te delen die u zich herinneren zal. Onze passie voor eten is evenredig aan onze passie voor wijn. Neem bij ons deel aan een smakelijke reis tijdens uw zakendiner bij Harvest. Wij raden onze gasten altijd aan om hun tafel ruim van tevoren te reserveren.

Groepen tot en met 17 personen kunnen onze semi-afgesloten ruimte reserveren. Apart van de rest van het restaurant gezeten profiteert u van een meer intieme sfeer en een gerichte service. Ook is het voor groepen vanaf 30 personen mogelijk om het restaurant te privatiseren. Voor meer informative over reserveringen voor groepen vanaf 8 personen gelieve de website via de volgende link raad te plegen

Restaurant business diner Brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons