Harvest

WIJNBAR BRUSSEL

Met elke oogst brengt de aarde ons een overvloed aan plezier voor de zintuigen en voor de geest. Harvest wijnbar Brussel nodigt u uit om ze te ontdekken.

"Ik geloof dat een wijnbar haar doel succesvol heeft bereikt als het twee dingen kan aanbieden: een vriendelijke sfeer en een mooie wijnkaart voor alle budgetten. Want wijn is vooral de kunst van het delen. Breng je goede vibes en laat je verleiden, we hebben voor elk wat wils."

signature erwan

Erwan Mevel, sommelier

Meer over Harvest Wijnbar Brussel

Harvest wijnbar Brussel in een comfortabele ruimte die aansluit op het restaurant. Wij bieden u een zeer ruime selectie aan wijnen uit talrijke regio’s en wijnhuizen, per glas of per fles.

 

U vindt wijnen van kleine producenten tot prestigieuze domeinen. Geweldige wijnen, organische, biodynamische en natuurlijke wijnen uit Bourgogne, Bordeaux, Champagne, Rhône, Italië, Spanje en natuurlijk uit België! Alle tinten en afkomsten werden geselecteerd en zijn vertegenwoordigd in ons etablissement. Daarnaast vindt u ook artisanale bieren, ciders en sterke dranken.

 

Om dit alles te begeleiden raden wij u onze zelfgemaakte tapas aan of maak een keuze uit onze artisanale vleeswaren en kaas. Het is ook mogelijk om te komen genieten van een eenvoudige koffie of een glas roséwijn op ons groot terras, als het weer het toelaat.

harvest bar à vins bruxelles wine bar brussels wijnbar brussel espace table
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van maandag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:30 (22:00 Vrij.)

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-22:00

Volg ons