Harvest

RESTAURANT BUSINESS LUNCH BRUSSEL

Op maar driehonderd meter van De Brouckere staat de keuken van Harvest - restaurant zakenlunch Brussel - iedere middag voor u klaar om uw zakenlunch te bereiden. Ons lunchmenu verandert iedere week zodat wij u verse en lokale seizoensproducten kunnen bieden.

HET BORD EN HET GLAS

Harvest biedt van maandag tot vrijdag een lunchmenu dat bij uitstek geschikt is voor zakenlunches en bijeenkomsten onder collega's. Daarenboven nemen wij de versheid en seizoensgebondenheid van onze producten zeer in acht. Ook zetten wij ons ervoor in u het lunchmenu in minder dan een uur te serveren, ofschoon zonder dat de kwaliteit van de ingredienten en hun bereiding in het geding komen. Laat u dus door ons verleiden tot een zintuiglijk genot, in een omgeving die minder formeel is dan een vergaderzaal.

Carte et menu NL

De menus van Harvest Restaurant Business Lunch Brussel

 Menu 4 Gangen: 58 €

Keuze uit 3 menu's

Rondom Groenten, Rondom Vis, Rondom Vlees

De lunch van Harvest Restaurant Business Lunch Brussel

Door de markt, geserveerd van dinsdag tot vrijdag

26€

2 gerechten

20€

1 gerecht

Réserver-NL

Als u wilt reserveren voor een groep vanaf 8 personen kunt u de volgende link raadplegen

HARVEST - RESTAURANT BUSINESS LUNCH BRUSSEL

De keuken van Fela Herzog baseert zich op respect voor zijn producten: vlees, vis, schelpdieren, en ook de vegetarische keuken. Het iedere week hernieuwde lunchmenu bestaat uit zowel originele creaties als ge-herinterpreteerde klassieke gerechten. Het « à la carte » menu, dat ook tijdens de lunch beschikbaar is, toont zich van geraffineerdere kant. Dit menu verandert dan ook maandelijks, naar gelang de creativiteit van ons keukenteam, en de beste beschikbare producten. Vanaf onze opening besteden wij in het restaurant zeer specifieke aandacht aan onze wijnselectie. Vanuit het perspectief van kwaliteit, diversiteit, en prijs. Van de Moezel tot aan Marlborough en aldoor de Bourgogne heen kiest onze sommelier Erwan Mevel de allerbeste wijnen, die tegelijkertijd ook de subtiliteiten van onze gerechten het beste tot uiting doen komen.

Tijdens de lunches zijn zowel de keuken en originele wijnkeuzen als de geanimeerde en gemoedelijke sfeer van het restaurant zeer gewaardeerd. Wij raden onze gasten altijd aan hun tafel tijdig te reserveren.

Restaurant business lunch brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons