Het Lunch

Entrees - Voorgerechten - Starters

Hoofdgerecht 20 € / Voorgerecht & Hoofdgerecht : 26 € / Voorgerecht & Hoofdgerecht & Dessert : 36€

 

Voorgerechten 
Gerookte paling, brocolletti, rode paprika crème, foccacia met tijm
Velouté van pompoen, paprika, dukkah, gekonfijte witloof

 

Hoofdgerechten
Beluga linzen, knolselderijcreme met granaat appel, oester padestoelen, geroosterde vijgen
Koolvis, aardappelen, wortelen, peercreme met grana padano
Rundertagliata, gebakken sproutjes, brocolipurree

A la Carte

Voorgerechten
Moussaka van knolkervel, gedroogde tomaten, dukkah (veggie)                                 12€
Gravlax van forel met rode biet, geleivan dille en gember, gebakken rijs, enoki            15€
Sankt Jakob, crème brûlée van kastanjes                                                                  15€
Cannelé van hinde, espuma van aardappelen met witte pepper, framboos poeder         17€

 

Hoofdgerechten
Agnolotti van knolselderij en wortelen, hazelnootcrème                                              23€
Zeeduivel, butternutcreme, mosselen, gebakken spruitjes, vitelotte                            31€
Frisling, gesauteerde crosnes, butternut, appel sauce                                                 29€

 

Desserts
Kakhi en limoen loempia, basilicum en peper sorbet, tamarind, adzuki, hoisin            10€
Bastille:italiaanse meringue, kweepeer chutney, boekweitgenoise, sinaasappelcrème10€
Jeruzalem artisjok chantilly, broodje met cacao, compote van vijgen en xeres.            10€

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette au chocolat et caramel au beurre salé

Taartje van chocolade en gezouten karamel

Chocolate and salted butter caramel tart 

 

Pannacotta aux fruits rouges

Pannacotta van rood vruchten

Pannacoota with red berries

 

Gaufre tatin aux pommes 

Tatin waffel met appelen

Tatin waffle with appel

 

Crème brûlée infusée au thé vert

Crème brulée doordrenkte met groen thee

Crème brûlée infused with green tea

 

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

 Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Alsace, Pinot Gris 2015, Domaine Marcel Deiss, biodynamie, 49€

Alsace, Pinot Gris "Grande réserve" 2016, Domaine Boxler, biodynamie, 59€

Österreich, Wachau Riesling Federspiel « Steinriegl » 2014, Weingut Prager, 65€

Bourgogne, Chablis Grand Cru Vaudésir 2014, Bernard Defaix, vin bio, 88€

Bourgogne, Vezelay "Melon" 2020, Soeur Cadette, vin naturel, 28€

Loire, Sancerre "Les Romains" 2016, Domaine Vacheron, vin bio, 76€

Loire, Vin de France « La Lune » 2018, Mark Angeli, biodynamie, 54€

Loire, Vin de France « La Lune » 2017, Mark Angeli, biodynamie, 56€

Loire, Muscadet « Le jardin de la Hyonnière » 2020, Manuel Pineau, vin naturel, 38€

Côte de Beaune, Pernand-Vergelesses 1er Cru "Sous Frétille" 2017, Domaine Rollin, 65€

Côte de Beaune, Meursault 2018, Henri Germain, 70€

Côte de Beaune, Chassagne-Montrachet 1er Cru "Morgeot" 2017, Vincent Bachelet, 110€

Côte de Beaune, Saint-Aubin 1er Cru "En Remilly" 2018, Vincent Bachelet, 75€

Côte Chalonnaise, Rully 1er Cru "Gresigny" 2018, Domaine Jacqueson, 49€

Mâconnais, Mâcon-Vergisson « Sur la Roche » 2018, Eric Forest, vin bio, 44€

Mâconnais, Pouilly Fuissé « Ame Forest » 2018, Eric Forest, vin bio, 51€

Mâconnais, Mâcon-Bussières « Le Monsard » 2018, Héritiers du Comte Lafon, biodynamie, 44€

Hongrie, Tokaj sec « Mandolas » 2018, Domaine Oremus, 59€

Rhône nord, Condrieu « Authentique » 2016, Domaine Verzier, vin bio, 70€

Roussillon, Côtes Catalanes « Clos Escounils » 2019, Danjou-Bannessy, biodynamie, 51€

Catalunia, Macabeu 2020, Albada, vin bio, 38€

Calabria, Bianco Margherita 2016, Cantine Viola, vin naturel, 38€

Vins rouges - Rode wijnen

Bourgogne, Epineuil  "Côte de Grisey" 2018, Dominique Gruhier, vin bio, 38€

Côte de Nuits, Marsannay 2018, Sylvain Pataille, biodynamie, 53€

Côte de Nuits, Gevrey-Chambertin « Terres Blanches » 2018, Domaine Charlopin, 82€

Côte de Beaune, Santenay 1er Cru" Les Gravières" 2016, Domaine Jessiaume, 60€

Côte de Beaune, Maranges 1er Cru" Clos Roussots" 2019, Aurore Bachelet, 65€

Beaujolais, Chénas « Blémonts » 2018, Domaine Thillardon, vin naturel, 37€

Beaujolais, Chénas « Coup Double » 2018, Domaine Thillardon, vin naturel, 42€

Beaujolais, Brouilly 2019, Alex Foillard, vin naturel, 42€

Bordeaux, Saint-Emilion Grand Cru 2015, Château Fonroque, biodynamie, 95€

Emilia Romagna, IGT « Velius » 2013, Podere Pradarolo, vin naturel, 41

Rhône sud, Côtes du Rhône « Les Claux » 2018, Raymond Usseglio, biodynamie, 28€

Rhône sud, Châteauneuf-du-Pape 2016, Raymond Usseglio, biodynamie, 55€

Toscana, Montevertine 2016, Pian del Ciampolo, vin bio, 45€

Languedoc, Minervois « Les Fontanilles » 2018, Domaine A. Gros - JP. Tollot, 39€

Roussillon, Vallée de l'Agly « Les Myrs » 2018, Danjou-Banessy, vin bio, 62

Rioja, "Vina Tondonia Reserva" 2007, Lopez de Heredia, 65€

Priorat, "Martinet Bru" 2009, Mas Martinet, biodynamie, 56€

Dão, Dona Santana 2013, Quinta de Lemos, 43€

Alentejo,  « Implicit » 2018, Rosa Santos, vin bio, 25€

New-Zealand, Malborough Valley Pinot Noir 2017, Fromm Winery , 65€

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citrontaart met limoncello 

Lemontart with limoncello

Poire pochée au vin jaune, crumble cacao, sorbet pomme citron vert 

Gepocheerde peer met gele wijn, crumble van cacaco, sorbet van limoen en appel 

Poached peer with vin jaune, crumble of cacao, lime and appel sorbet

 

Crème brulée au chocolat noir 

Crème brulée van pure zwarte chocolade 

 

Wine pairing: Emilia, Vino passito "Frinire di Cicale" 2011, Podere Pradarolo 11€/ 6cl

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgie kaasen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€