Harvest

GROEP RESTAURANT BRUSSEL

Vanuit het hart van Brussel biedt restaurant Harvest u de perfecte gelegenheid voor zakelijke lunches, geprivatiseerde avonden, of om gewoonweg een genoeglijke avond met vrienden door te brengen. Op het autovrije zaterdags plein, afgesloten van de stadse drukte, heet Harvest u welkom van maandag tot en met vrijdag voor al uw groepslunches en -diners vanaf 8 personen.

ONZE ZAAL - GROEP RESTAURANT BRUSSEL

Tijdens de lunch kunt u profiteren van een wekelijks vernieuwd, smaakvol aanbod aan gerechten. Wij kunnen u van een volledige lunch bedienen binnen minder dan een uur. Zodoende kunt u een volwaardige pauze genieten die géén inbreuk doet op uw professionele klok.

Vervolgens bieden wij tijdens het diner een meer gastronomische formule. Bovendien stellen wij bij alle gerechten aan de gerechten aangepaste wijnen voor.

Carte et menu NL

Harvest restaurant groep : onze aanbiedingen

"BUSINESS" AANBOD

3 gangen : voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

Water en koffie inclusief

2 wijnglazen de plaisir

75 €

"GROTE TERROIRS" AANBOD

3 gangen : voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

Water en koffie inclusief

1 champagneglas &  2 wijnglazen van erkende wijnmakers

91 €

ONZE ZAAL - HARVEST GROEP RESTAURANT BRUSSEL

Harvest heeft beschikking over een semi-private zaal met een capaciteit van maximaal 17 couverts. Deze ruimte biedt u de voordelen van een exclusieve service binnen de intimiteit van uw gezelschap. Daarnaast stellen wij het gehele restaurant ter uw beschikking indien uw gezelschap uit 30 tot 50 personen bestaat. Tot slot kunt u op mooie dagen ook nog van ons beschaduwde, omheinde terras genieten. Een zeldzame luxe in het centrum van de stad, op nog geen minuut lopen van De Brouckere!

groep restaurant brussel
Harvest logo noir et blanc

Openingsuren

 

Van dinsdag tot vrijdag

Lunch : 12:00-14:00

Avonddienst : 18:30-21:00

 

Zaterdag

Avonddienst : 18:30-21:00

Volg ons