Smaak, instinct en verse lokale producten

romarain

Les Petits Farcis, een inventieve keuken om thuis te proeven

 

Les Petits Farcis de Harvest is vooral een uniek take-away aanbod: alle bistronomische know-how van onze chef Moh om thuis van te genieten !

 

Ben je op zoek naar de creativiteit en smaak van Harvest's zelfgemaakte gerechten om mee naar huis te nemen of bij je thuis te laten bezorgen ?

We gebruikten de originele creaties die onze klanten het lekkerst vonden om verschillende kenmerkende vullingen te creëren die met de seizoenen evolueren.

 

Deze vullingen, zoals 'Gevogelte met truffel' of 'Zalm & Gamba's', zijn verkrijgbaar in twee gastronomische versies, geïnspireerd op de reizen van onze chef-kok Moh.

Les Petits Farcis : op het menu van ons traditioneel restaurant

 

Aan de ene kant gewoon gebakken gyozas in Japanse stijl, natuurlijk gekleurd volgens hun vulling en vergezeld van hun jus, zo licht en gemakkelijk te delen.

 

Aan de andere kant, ravioli die naar Italië ruiken, overgoten met hun jus en geserveerd met hun groenten.

Al onze pasta's en vullingen worden vers bereid, handgemaakt en gekookt door ons team, met dezelfde goede producten, dezelfde strengheid en dezelfde passie die we in het restaurant stoppen.

harvest-3854
harvest-3912
harvest-4045
harvest-4019

Als eten en wijn perfect samengaan

 

Maar aangezien de Harvest-ervaring niet ophoudt bij lekker eten, heeft onze sommelier Erwan originele wijnen geselecteerd uit de nuggets van de kelder en biedt die aan tegen democratische prijzen.

 

Want wat zou een lekker maal zijn zonder het glas wijn dat het kan sublimeren.

Les Petits Farcis de Harvest bevinden zich op twee locaties in Brussel :

Zaterdagplein 14, 1000 Brussel

Open van donderdag tot zaterdag

Reserveer op +32 2781 07 27 op Uber Eats of Proxideal

Les Petits Farcis de Harvest op Zaterdagplein in de wijk Sint-Katelijnplein is open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Les Petits Farcis de Harvest bevindt zich in de eerste plaats op Zaterdagplein 14, in de wijk Sint-Katelijnplein. Om contact met ons op te nemen is heel eenvoudig ! Wij zijn gelegen tussen Sint-Katelijnplein, Begijnhof en De Brouckèreplein.

Het is uiteraard mogelijk om vooraf te bestellen. Door ons te bellen op 02 781 07 27. Het is ook mogelijk om vooraf te bestellen op de Proxideal app.

Het is eindelijk mogelijk om vooraf te bestellen in take away op Uber Eats.

Je kan ook vooraf bestellen door ons te bezoeken in de Kasteleinwijk of op Zaterdagplein !

De Petits farcis zijn natuurlijk beschikbaar om mee te nemen. Wij bereiden je maaltijden recht voor je. Bij onze pop-up in de bistro Declercq op Zaterdagplein 14.

Allergeneninformatie is op verzoek verkrijgbaar. We geven het altijd aan in onze gerechten als deze aanwezig zijn.

logo_petitsfarcis_noir