Menu Indian Summer

Entrees - Voorgerechten - Starters

Ceviche de dorade et son bouillon au "lait de tigre"

Zeebrasem ceviche met zijn tigermelkbouillon

Seebass ceviche with tigermilk bouillon

Wine pairing : Savoie, "Les perles des Alpes" Brut traditionnel , Dominique Belluard  10€/12cl

 

Artichauts poivrades farcis au chèvre de chez Catherine et sa sauce vierge : tomates, pignons de pin, olives taggiasches, persil et huile d'olive

Gevulde peper artisjokken met geitenkaas van Catherine en zijn maagdelijke saus: tomaten, pijnboompitten, taggiasches olijven, peterselie en olijfolie

Stuffed pepper artichoke with goat cheese from Catherine and its virgin sauce: tomato, pine kernel, taggiasche olives, parsley and olive oil

Wine pairing : Alsace, Riesling "Dorschatz" 2018, Domaine Otter  10€/12cl

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Caille farcie à la chair de saucisse et butternut, et ses courges en texture

Gevulde kwartel met gehakt van worst en butternut, en zijn textuur van pompoen

Stuffed quail with sausage and butternut, and its squash in texture

Wine pairing: Piemonte, Barbera del Monferrato "Bricco dei Boschi" 2016, La Casaccia 10€/ 12cl

 

Ravioli de homard, cappucino de bisque, taboulé de camaïeu de chou-fleur

Ravioli van kreeft, cappucino van bisque, tabouleh van bloemkool camee

Lobster ravioli, bisque cappucino, tabbouleh with shades of cauliflower

Wine pairing: Hongrie, Tokaj "Mandolas" 2018, Oremus/Vega Sicilia, 11€/ 12cl

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citroentaart met limoncello 

Lemontart with limoncello

Moelleux de pralin au chocolat noir et sa glace aux fraises des bois

Moelleux met praline en chocolade, wilde aardbei ijs

Chocolate and pralin cake with wild strawberry ice cream

 

Dame Blanche

 

Wine pairing: Emilia, Vino passito "Frinire di Cicale" 2011, Podere Pradarolo 11€/ 6cl

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgische kazen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Markt menu

Entrees - Voorgerechten - Starters

Saumon gravlax anisé et sa déclinaison de betteraves: en gelée, en mousseline, en condiment

Gravlax zalm met anijs en zijn variatie van bieten: in gelei, mousseline, en pickles

Gravlax of salmon with anise and its variation on beetroot: in jelly, in mousseline, in condiment

 

Croustillant de salade de seiche, haricots et oignons nouveaux, vinaigrette à la mangue

Krokantje van inktvis salade, bonen et jonge ui, mango vinaigrette

Salade of crunchy cuttlefish, bean and young onions, mango vinaigrette

 

Gyoza de queue et joue de boeuf, chicorée braisée et son bouillon parfumé au gingembre

Gyoza van ossenstaart en runderwang, gebraden cichorei en zijn gemberbouillon

Gyoza of beef-cheek and oxtail, braised endive with its ginger broth

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Souris d'agneau cuisson basse température, mousseline de charlotte et ses légumes de saison braisés

Lamsschenkel in lage temperatuur, mousseline van charlotte aardappelen, gebraden seizoensgroenten

Lamb schanks in slow cooking, mousseline of charlotte potato, braised summer vegetables

 

Ballotine de solette au saumon et fruits secs, beurre blanc à l'estragon et sa purée de panais

Sliptong ballotine met zalm en gedroogd fruit, witte boter met dragon en pastinaak purree

Ballotine of sole with salmon and nuts, white butter with tarragon and mashed parsnip

 

Pasticcio d'aubergine di Buffala, roquette, olives taggiasches, copeaux de parmesan

Aubergine pasticcio di Buffala, rucola, taggiasche olijven, parmezaan

Pasticcio of aubergine di Buffala style, rocket salad, taggiasche olive, parmiggiano

 

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citroen taart met limoncello 

Lemontart with limoncello

 

Moelleux de pralin au chocolat noir et sa glace aux fraises des bois

Moelleux met praline en chocolade, wilde aardbei ijs

Chocolate and pralin cake with wild strawberry ice cream

 

Dame Blanche

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

41€

Menu pairing (2 verres / 2 glas): 17 €

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request