Menu Estival

Entrees - Voorgerechten - Starters

Fleur de courgette farcie au saumon et aneth avec son oeuf parfait

Gevulde courgette bloem met zalm en dille met zijn ei 63°

Stuffed courgette flower with salmon and dill, egg 63°

Wine pairing : Emilia Romagna, "Ex Alba" Bianco Macerato 2020, Podere Pradarolo  8€/12cl

 

Gnocchis et cèpes, siphon au pecorino

Gnocchis en porcini, pecorino room

Gnocchis and porcini, pecorino foam

Wine pairing : Armenia, "Voski" 2015, Zorah wines  10€/12cl

 

Carpaccio de poulpe, légumes pickles, sorbet pécios et framboise

Octopus carpaccio, pickles van groenten, sorbet pecios en framboos

Octopus carpaccio, vegetables in pickle, sorbet of pecios and raspberry

Wine pairing : Dao, "Dona Paulette" 2016, Quinta de Lemos  10€/12cl

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Boeuf simmental maturé 4 semaines, polenta en 3 façon: truffée, aux olives taggiasche, aux épinards, accompagné d'asperges vertes grillées.

Gerijpte simmental rund voor 4 week, polenta op 3 zijn: met truffel, met taggiasche olie, met spinazie, en gegrilde groen asperges

4 weeks matured simmental beef, polenta on 3 style: truffel, taggiasche olive, spinaches, and grilled green asperges

Wine pairing: Piemont, Barolo 2016, Azienda Agricola Brezza 11€/ 12cl

 

Turbot en tempura d'anguilles, écrasé de pommes de terre vitelottes au wasabi, brocoletti

Tarbot met een paling tempura, vitelotte aardappelen met wasabi, brocoletti

Turbot with an eel tempura, mashed potatoes with wasabi, brocoletti

Wine pairing: Alsace, Riesling "Dorfschatz" 2018, Domaine Otter, 10€/ 12cl

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citrontaart met limoncello 

Lemontart with limoncello

Poire pochée au vin jaune, crumble cacao, sorbet pomme citron vert 

Gepocheerde peer met gele wijn, crumble van cacaco, sorbet van limoen en appel 

Poached peer with vin jaune, crumble of cacao, lime and appel sorbet

 

Crème brulée au chocolat noir 

Crème brulée van pure zwarte chocolade 

 

Wine pairing: Emilia, Vino passito "Frinire di Cicale" 2011, Podere Pradarolo 11€/ 6cl

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgie kaasen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Markt menu

Entrees - Voorgerechten - Starters

Moules de bouchot au lait de coco et curry rouge

Bouchotmusselen met een rode curry van kokosmelk

Bouchot mussels, red curry with coconut milk

 

Maquereaux mi cuit fumé sur un nid d'épinards, coulis de poivrons jaunes

Mi cuit van gerookte makreel op een bedje van spinazie, gele paprika coulis

Smoked mackerel and spinach, yellow pepper coulis

 

Croquettes de crevette à la bisque de homard (1 pc)

Garnaalkroketten met kreeftenbisque (1 st.)

Shrimp croquette with lobster bisque (1 st.)

 

Salade de burattina et tomates de variétés anciennes

Sla van burratina met tomaten

Burratina with forgotten species of tomato

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Solettes meunières, écrasé de charlotte aux cébettes

Boterige solekes, aardappelen purée met lente-ui

Young sole meunière style, mashed potatoes with cebette

 

Magret de canard, mousseline de celeri rave, pomme de terre confite et copeaux d'asperges

Eendenborst, knollseldereij mousseline, gekonfijte aardappel en asperges schaafsel

Duckbreast, celery root mousseline, candied potatoes and asperges

 

Cannelloni ricotta épinards

Cannelloni van ricotta en spinazie

Cannelloni with ricotta and spinaches

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citrontaart met limoncello 

Lemontart with limoncello

 

Poire pochée au vin jaune, crumble cacao, sorbet pomme citron vert 

Gepocheerde peer met gele wijn, crumble van cacaco, sorbet van limoen en appel 

Poached peer with vin jaune, crumble of cacao, lime and appel sorbet

 

Crème brulée au chocolat noir 

Crème brulée van pure zwarte chocolade 

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgie kaasen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

41€

Menu pairing (2 verres / 2 glas): 17 €

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request