Menu " L' ete "

Entrees - Voorgerechten - Starters

Carpaccio de poulpe, sorbet pequillos, légumes en pickles

Octopus carpaccio, pequillos paprika sorbet, groenten in pickles

Octopus carpaccio, pequillos sweet pepper sorbet, vegetables in pickles

Wine pairing : Chypre, Alina "Franc de pied" 2020, Vouni Panayia 10€/12cl

 

Salade bretonne: coquillages, coco de Paimpol, fenouil, épinards

Bretonse salad: schelpen, coco van Paimpol, venkel, spinazies

Salad of Britanny: Shellfish, Paimpol coco, fennel, spinaches

Wine pairing : Languedoc, Minervois "Marsanne 320" 2020, Domaine Pion 12€/12cl

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Coucou de Malines farci au pruneau, polenta et tombée d'artichauts, jus au cognac

Gevulde Mechelse koekoek met gedroogde pruim, polenta en artisjok in vinaigrette, jus met cognac

Stuffed Mechelen poultry with prune, polenta and artichoke in a vinaigrette, sauce with cognac

Wine pairing: Rioja, "las Sepulturas" 2018, Abel Mendoza  11€/ 12cl

 

Tartare de thon rouge et os à moelle, lait de tigre, coulis de mûre balsamique, mousse d'estragon, frites de patates douces

Tartaar van rode tonijn en beenmerg, tiger melk, braambes balsamico, room van dragon, yam frietjes

Red tuna tartar with bone marrow, tiger milk, blackberry balsamic cream, cream of tarragon, yam fries

Wine pairing: Santorini, "Xenoloo" 2017, Gavalas winery 12€/ 12cl

 

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Panna cotta à la figue

Panna cotta met vijgen

Panna cotta with figs

Trio de sorbet : melon basilic, orange mandarine, banane gingembre

Trio van sorbet : meloen basilicum, orange mandarine, banana gember

Trio of sorbet: melon basilic, orange mandarine, banana ginger

 

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

 Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Markt menu

Entrees - Voorgerechten - Starters

Oeuf parfait, crémeux aux girolles, butternut et noix

Ei 63°, room van chanterelle, butternut en noten

Egg 63°, cream of chanterelle, butternet and nuts

 

Salade d'orge perlé, tomates sèches, courgettes, crème de poivron rôti, pleurotes laquées au miso blanc, pickles carottes

Salad van parelgort, gedroogde tomaten, courgette, room van geroosterde paprika, oesterzwam met witte miso, wortel in pickles

Salad of pearl barley, dried tomatoes, courgette, cream of roasted paprika, oyster mushroom with white miso, carrots in pickles

 

Croquettes de cochon de lait à la truffe

Speenvarken Kroketten met truffel

Suckling pig croquette with truffel

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

 

Rascasse safranée, gratin de pomme de terre courgette, espuma de safran courgette

Schorpioenvis met saffraan, gratin van aardappelen en courgette, espuma met saffraan courgette

Scorpionfish with saffron, gratin of potato and courgette, espuma with saffron and courgette

 

Sauté de lapin, mousseline de pomme de terre, brocoli et choux fleur rôtis

Gebradden konijn, mousseline van aardappelen, gebakken bloemkool en brocoli

Braised rabbit, mashed potatoes, roasted cauliflower and brocoli

 

Gnocchi, crème de Pecorino, pleurote en persillade

Gnocchi, room van pecorino, persillade van oesterzwam

Gnocchi, pecorino cream, oyster mushrooms in persillade

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Panna cotta à la figue

Panna cotta met vijgen

Panna cotta with figs

Trio de sorbet : melon basilic, orange mandarine, banane gingembre

Trio van sorbet : meloen basilicum, orange mandarine, banana gember

Trio of sorbet: melon basilic, orange mandarine, banana ginger

 

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

43€

Wine Pairing (2 verres/ 2glas) : 17€

 

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request