Menu Jour de mariage

Entrees - Voorgerechten - Starters

Carpaccio de Saint-Jacques et foie gras, coing et salicorne

Carpaccio van Sankt Jakob schelpen en foie gras, kweepeer en zeekraal

Scallops Carpaccio with foie gras, quince and samphire

Wine pairing : Galicia, Rias Baixas "Leirana" 2020 , Forjas del Salnès  10€/12cl

 

Terrine de chevreuil au foie gras et fruits secs, chutney de chicon

Terrine van ree met foie gras en gedroogd fruit, chutney van witloof

Terrine of roe deer with foie gras and nuts, chutney of chicorice

Wine pairing: Loire, Chinon "Les petites roches" 2015, Charles Joguet 10€/ 12cl

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Gambas marinées aux agrumes, risotto crémeux de fregola sarda à l'encre de seiche et légumes de saison

Gemarineerde garnalen met citrus, risotto van fregola sarda met inktvis inkt en herfst groenten

Marinated gambas with citrus, risotto of fregola sarda with cuttlefish ink and fall vegetables 

Wine pairing: Veneto, Verone "Glacies" 2018, Tenuta la Cà, 11€/ 12cl

 

Pluma ibérique confite à la graisse de canard et cardamome, asperges vertes et espuma de charlottes

Gekonfijte iberico pluma met eendenvet en kardemom, groen asperges en espuma van aardappelen

Candied iberico pluma with duck fat and cardamom, green asparagus and espuma of potato

Wine pairing: Priorat, Nuncito 2013, Mas de les Pereres 10€/ 12cl

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citroentaart met limoncello 

Lemontart with limoncello

Moelleux de pralin au chocolat noir et sa glace aux fraises des bois

Moelleux met praline en chocolade, wilde aardbei ijs

Chocolate and pralin cake with wild strawberry ice cream

 

Dame Blanche

 

Wine pairing: Emilia, Vino passito "Frinire di Cicale" 2011, Podere Pradarolo 11€/ 6cl

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgische kazen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Markt menu

Entrees - Voorgerechten - Starters

Saumon gravlax anisé et sa déclinaison de betteraves: en gelée, en mousseline, en condiment

Gravlax zalm met anijs en zijn variatie van bieten: in gelei, mousseline, en pickles

Gravlax of salmon with anise and its variation on beetroot: in jelly, in mousseline, in condiment

 

Croustillant de salade de seiche, haricots et oignons nouveaux, vinaigrette à la mangue

Krokantje van inktvis salade, bonen et jonge ui, mango vinaigrette

Salade of crunchy cuttlefish, bean and young onions, mango vinaigrette

 

Gyoza de queue et joue de boeuf, chicorée braisée et son bouillon parfumé au gingembre

Gyoza van ossenstaart en runderwang, gebraden cichorei en zijn gemberbouillon

Gyoza of beef-cheek and oxtail, braised endive with its ginger broth

 

Oeuf 63°, épeautre soufflé, champignons en 2 façons

Ei 63°, gepofte spelt, padelstoelen op 2 stijlen

Egg 63°c, puffed spelled, mushrooms in 2 ways

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Souris d'agneau cuisson basse température, mousseline de charlotte et ses légumes de saison braisés

Lamsschenkel in lage temperatuur, mousseline van charlotte aardappelen, gebraden seizoensgroenten

Lamb schanks in slow cooking, mousseline of charlotte potato, braised summer vegetables

 

Ballotine de solette au saumon et fruits secs, beurre blanc à l'estragon et sa purée de panais

Sliptong ballotine met zalm en gedroogd fruit, witte boter met dragon en pastinaak purree

Ballotine of sole with salmon and nuts, white butter with tarragon and mashed parsnip

 

Pasticcio d'aubergine di Buffala, roquette, olives taggiasches, copeaux de parmesan

Aubergine pasticcio di Buffala, rucola, taggiasche olijven, parmezaan

Pasticcio of aubergine di Buffala style, rocket salad, taggiasche olive, parmiggiano

 

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron limoncello 

Citroen taart met limoncello 

Lemontart with limoncello

 

Moelleux de pralin au chocolat noir et sa glace aux fraises des bois

Moelleux met praline en chocolade, wilde aardbei ijs

Chocolate and pralin cake with wild strawberry ice cream

 

Dame Blanche

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

43€

Menu pairing (2 verres / 2 glas): 17 €

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request