Menu Jour de mariage

Entrees - Voorgerechten - Starters

Carpaccio de Saint-Jacques et foie gras, coing et salicorne

Carpaccio van Sankt Jakob schelpen en foie gras, kweepeer en zeekraal

Scallops Carpaccio with foie gras, quince and samphire

Wine pairing : Galicia, Rias Baixas "Leirana" 2020 , Forjas del Salnès  10€/12cl

 

Terrine de chevreuil au foie gras et fruits secs, chutney de chicon

Terrine van ree met foie gras en gedroogd fruit, chutney van witloof

Terrine of roe deer with foie gras and nuts, chutney of chicorice

Wine pairing: Loire, Chinon "Les petites roches" 2015, Charles Joguet 10€/ 12cl

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Gambas marinées aux agrumes, risotto crémeux de fregola sarda à l'encre de seiche et légumes de saison

Gemarineerde garnalen met citrus, risotto van fregola sarda met inktvis inkt en herfst groenten

Marinated gambas with citrus, risotto of fregola sarda with cuttlefish ink and fall vegetables 

Wine pairing: Veneto, Verone "Glacies" 2018, Tenuta la Cà, 11€/ 12cl

 

Pluma ibérique confite à la graisse de canard et cardamome, asperges vertes et espuma de charlottes

Gekonfijte iberico pluma met eendenvet en kardemom, groen asperges en espuma van aardappelen

Candied iberico pluma with duck fat and cardamom, green asparagus and espuma of potato

Wine pairing: Priorat, Nuncito 2013, Mas de les Pereres 10€/ 12cl

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron meringuée 

Citroentaart met meringue 

Lemontart with meringue

 

Tartelette fine aux pommes et sa glace aux marrons

Appel taartje met kastanje ijs

Appel taart with chesnut icecream

 

Crème catalane revisitée

Catalaanse room 

Catalan cream 

 

Panna cotta avec une compotée de pomme cannelle

Panna cotta met een compote van appel en kaneel

Panna cotta with a compote of appel and cinnamon

Wine pairing: Emilia, Vino passito "Frinire di Cicale" 2011, Podere Pradarolo 11€/ 6cl

 

Sélection de fromages belges - extra 5€

Selectie van belgische kazen  - extra 5€

Selection of belgian cheese  - extra 5€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

54€

 

Markt menu

Entrees - Voorgerechten - Starters

Oeuf 63°, épeautre soufflé, champignons en 2 façons

Ei 63°, gepofte spelt, paddestoelen op 2 stijlen

Egg 63°C, puffed spelled, mushrooms in 2 ways 

 

Velouté de châtaignes et champignons, espuma d'huitre végétale

Velouté van kastanjes en paddestoelen, espuma van plantaardige oester

Chestnut and mushroom velouté, espuma of vegetal oyster

 

Carpaccio de mi-cuit de boeuf et sa vinaigrette thaï

Carpaccio van rund mi cuit en zijn Thaïs vinaigrette

Beef carpaccio and its Thai vinaigrette

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

Cabillaud mariné au miso avec un bouillon dashi, riz blanc

Gemarineerd kabeljauw in miso, jus van dashi, basmati rijst

Marinated cod in miso, dashi broth, basmati rice

 

Râble de lièvre, coing confit à la fève de tonka, mousseline de céleri rave

Haas esdoorn, gekonfijte kweepeer met tonka boon, mousseline van knolselderij

Saddle of hare, candied quince with tonka been, celeriac mash

 

Joue de boeuf en basse température, mousseline de charlotte, légumes racines

Runderwang in laag temperatuur, mousseline van charlotte, wortelgroenten

Beef cheek in slow cooking, mashed potatoes, root vegetables

 

Filet de bar, écrasé de pomme de terre aux cébettes

Zeebar, aardappelen en cebette

Seabass, potatoes and young onions

 

Choux farcis aux champignons, crème de Comté

Gevulde kool met paddestoelen, room van Comté

Stuffed cabbage with mushrooms, cream of Comté cheese

 

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

Tartelette citron meringuée 

Citroentaart met meringue 

Lemontart with meringue

 

Tartelette fine aux pommes et sa glace aux marrons

Appel taartje met kastanje ijs

Appel taart with chesnut icecream

 

Crème catalane revisitée

Catalaanse room 

Catalan cream 

 

Panna cotta avec une compotée de pomme cannelle

Panna cotta met een compote van appel en kaneel

Panna cotta with a compote of appel and cinnamon

 

Sélection de fromages belges - extra 8€

Selectie van belgische kazen  - extra 8€

Selection of belgian cheese  - extra 8€

Menu 3 Services: Entrée, Plat, Dessert

Menu 3 Services: Vorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert

Menu 3 Services: Starter, Main, Dessert

43€

Menu pairing (2 verres / 2 glas): 17 €

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request