Het lunch van Harvest

 Lunch 2 Services: Entrée, Plat / Vorgerecht, Hoofdgerecht : 26 €

Lunch Plat/Hoofdgerecht : 20 €

Entrees - Voorgerechten - Starters

Velouté de chou-fleur, espuma en camaïeu

Bloemkool velouté, gekleurd espuma 

Cauliflower soup, espuma in colors

 

Mi-cuit de maquereau fumé, sur un nid d'épinards

Mi cuit van gerookte makreel met spinazie

Mi cuit of smoked mackerel, spinaches

 

 

Plats - Hoofdgerechten - Main dishes

 

Lapin à la moutarde de Gand à l'ancienne et son gratin de pomme de terre  

Konijn met ouderwetse Gentse mosterd en zijn gegratineerd van aardappelen

Rabbit with gent mustard and its gratin of potato

 

Cabillaud en croûte d'herbes, risotto de quinoa aux légumes de saison, bisque réduite

Kabeljaw in een kruidenkorst, risotto van quinoa en seizoen groenten, bisque

Cod with an herbcrust, risotto with quinoa and season vegetables, bisque

 

Sarrasin et déclinaison de légumes racines

Boekweit and declinatie vaan wortelgroenten

Buckwheat with a declination of root vegetables

 

Fromages & Desserts - Kazen & Desserts

 

Moelleux au pralin et chocolat noir et sa glace aux fraises des bois  - 10€

Moelleux met pralin en zwarte chocolade, wilde aardbei ijs  - 10€

 

Tartelette citron limoncello  - 10€

Citrontaart met limoncello  - 10€

 

Dame blanche "à la" Harvest  - 10€

 

Cheesecake au litchi  - 10€

Cheesecake met lychee  - 10€

Cheesecake with lychee  - 10€

 

Sélection de fromages belges - 13€

Selectie van belgie kaasen  - 13€

Short list

Vins blancs - Witte winjen

Loire, Saumur Brézé "Clos du midi" 2020, Arnaud Lambert, biodynamie, 38€

Côte de Beaune, Pernand-Vergelesses 1er Cru "Sous Frétille" 2017, Domaine Rollin, 65€

Mâconnais, Mâcon-Bussières « Le Monsard » 2018, Héritiers du Comte Lafon, biodynamie, 44€

Roussillon, Côtes Catalanes « Calcinaires » 2019, Domaine Gauby, biodynamie, 38€

Roussillon, Côtes Catalanes « Clos Escounils » 2019, Danjou-Bannessy, biodynamie, 51€

Catalunya, Macabeu 2020, Albada, vin bio, 38€

Calabria, Bianco Margherita 2016, Cantine Viola, vin naturel, 38€

Sicilia, Etna Bianco « Nerello Mascalese » 2020, Ayunta, vin bio, 39€

Santorini, "Centennial vines" 2018 , Akra Chryssos, biodynamie, 59€

Crete, Assyrtiko "Voila" 2019, Lyrarakis Winery, vin bio 25€

Crete, Vidiano 2019, Maragakis Winery, 36€

 

Vins rouges - Rode winjen

Bourgogne, Irancy «Les Mazelots » 2017, Domaine Goisot, biodynamie, 39€

Côte de Beaune, Santenay 2017, Domaine Bachelet, 55€

Beaujolais, Chénas « Blémonts » 2018, Domaine Thillardon, vin naturel, 37€

Bordeaux, Haut Médoc 2016, Château Sénéjac, 45€

Rhône nord, Saint Joseph « Madone » 2016, Domaine Verzier, vin bio, 42€

Rhône nord, Crozes-Hermitage « Equinoxe » 2017, Maxime Graillot, vin bio, 28€

Piemonte, Barbera d'Alba 2016, Bruno Giacosa, 59€

Emilia Romagna, IGT « Velius » 2013, Podere Pradarolo, vin naturel, 32€

Rhône sud, Côtes du Rhône « Les Claux » 2018, Raymond Usseglio, biodynamie, 32€

Languedoc, Minervois « Les Fontanilles » 2017, Domaine A. Gros - JP. Tollot, 36€

Catalunya, Empordà « Clot d’Illa » 2018, Celler Mas Pòlit, vin bio, 33€

Dão, Pica Pica 2014, Quinta de Lemos, 43€

Alentejo, Trincadeira « Unoaked » 2018, Antonio Maçanita, vin bio, 44€

Alentejo,  « Implicit » 2018, Rosa Santos, vin bio, 28€

Macedonia, Naoussa "Alta" 2018, Domaine Thymiopoulos, 35€

Crète, Kotsifali 2018, Lyrarakis winery, 28€

À partir de 6 convives, nos menus sont servis à l’ensemble de la table / Vanaf 6 personen worden de menu's aan de hele tafel geserveerd / From 6 guests, menus are served to the entire table

Les informations relatives aux allergènes sont disponibles sur demande / Informatie over allergenen is op aanvraag beschikbaar / Information on allergens is available on request